Workshop/foredrag

Workshop/foredrag for alle medlemmer:

Tirsdag d. 7. november kl. 19.

Hvordan får vi hensynet til miljøet ind i hverdagen?

Malaika Thomsen, der er Autoriseret psykolog og bæredygtighedsekspert har siden 2009 arbejdet med de psykologiske aspekter af bæredygtig udvikling.

Hun vil I sit oplæg tage udgangspunkt i vores hverdag og komme ind på de psykologiske barrierer for bæredygtig udvikling og menneskers motivation.
Herunder vil hun tale lidt om ”ur-mennesket” i os alle – at vores hjerner i bund grund kører rundt på to klinger, og det gælder om at være opmærksom på, hvilket ”gear” hjernen er i.

Ønsket om at fremme menneskers engagement tager udgangspunkt i trivsel og motivation, uanset om det drejer sig om at engagere mennesker i en forening eller den brede befolkning i grøn omstilling. Frygt, skyld og skam er en farlig strategi, fordi det kan have nogle utilsigtede konsekvenser, der modarbejder den tilsigtede grønne dagsorden.
Der lægges op til en spændende og hyggelig aften, hvor vi får mulighed for at debattere noget af det, der er aktuelt for os alle.

Foredraget afholdes efter reglen om 10%, og vil derfor være åbent for alle interesserede. Det koster 30 kr. at deltage, og der serveres kaffe og kage. – Nødvendig tilmelding til skoleleder Ellen Johanne Petersen: egense.husflid@gmail.com, eller på listen på Juulgården, senest tirsdag d. 24. okt.