Sommerudflugt til strikkefestival på Fanø

Egense Husflid plejer at arrangere sommertur for medlemmer hvert andet år. Forrige år blev det aflyst på grund af manglende tilmelding. Vi har I år valgt at stå som formidler af en tur til strikkefestival på Fanø.

Fanø Strikkefestival er placeret ved havnefronten i Nordby – du kan ikke undgå at se det kæmpe BAZARtelt, når du kommer af færgen. Der er også strikkefestival i Sønderho, i forsamlingshuset og på Sønderho skole.

I Nordby ligger de fleste strikkefestival-aktiviteter på havnefronten med udsigt ud over Esbjerg og Vadehavet, i Sønderho ligger strikkefestivalen midt i det smukke bymiljø og ved øens sydligste klitter. Begge steder er et MUST at besøge, da de komplimenterer hinanden fortræffeligt. Hop på festivalbussen fra havnen i Nordby og kør den smukke tur til Sønderho.

Når der er Strikkefestival på Fanø, summer hele øen af liv fra mange glade mennesker, der dels kommer for strikkens skyld, men også for at se, om man kan få en smagsprøve på Fanøs rige kulturliv.

Man vælger selv om, man vil have festivalbillet. Måske man ikke er til strik, men bare vil mærke stemningen og se Fanø.

Vi har ikke arrangeret fælles spisning, det lader vi deltagerne om at finde ud af, da vi ikke kender forholdene.
Vi har valgt lørdag den 22/9 2018 som besøgsdag. Vi kører fra brugsen i Rantzausminde kl. 7.00. Hjemtur aftales i de enkelte biler – tidligst kl. 18.

Vi henviser til programmet på strikkefestival.dk. Det koster at bestille program.

Tilmelding til Alice Andersen – Aliceand@hotmail.dk senest 6. august 2018. Når vi kender antallet, vil I få mail med endelig betalingsoplysninger. Minimumdeltagelse 4.

Håber vi ses.

Egense Husflid

Facts:

Festivalbillet koster kr. 125 (der kan ikke købes enkeltbillet).

Workshops – prisen afhænger af hvilken, man vil deltage i.

Kørsel – vi kører i egne biler. Der er 182 km, så det vil tage ca. 2 timer derover. Endelig pris afhænger af antal deltagere.

Færgebilletten koster kr. 35, pensionister dog kun kr. 20. Færgen sejler hele tiden og overfarten tager 12 minutter, men der kan ikke bestilles plads.

Festivalbus – billet koster kr. 10, hvis du viser festivalbillet.Kost – for egen regning.

KONTAKT


Egense Husflid
Juulgårdsvej 64
5700 Svendborg

Telefon: 61709307

Mail: egense.husflid@gmail.com

CVR: 15437073

Medlem af Fora