Jul og advent fra Danmarks natur

Jul og advent fra Danmarks natur

Når julen står for døren, skal der pyntes op. Blomsterdesigner Jette Vrængmose vil lede dig igennem adventskrans, kalenderdekoration og pynt til din fordør eller kirkegården. Stilen er ny nordisk med spændende nye teknikker, men selvfølgelig er julens traditionelle elementer også repræsenteret. Alle kan være med, når Jette trin-for-trin viser, hvordan du laver juletingene.

Alle deltagere tager udgangspunkt i de sammen inspirationsmodeller, men der er også plads til din personlige fortolkning af julens dekorationer. Gør juleforberedelserne endnu sjovere, og tag på kursus, så er du forberedt til julehygge. Materialer medbringer du selv eller køber på kurset. 

Jette er kendt for sin eksperimenterende tilgang til brugen af naturmaterialer, som kan findes i naturen. Jette bringer gerne elementer fra andre kreative discipliner ind i blomsterbindingen og binder det hele sammen til unikke, personlige kreationer. Jette har mange års erfaring som underviser og har i en årrække haft butik i Middelfart. Driver nu inspirationssitet www.uniqablomster.dk.

Der er gratis kaffe og te, men evt. fortæring skal du selv stå for.

KONTAKT


Kreativt Håndværk - Egense Husflid
Juulgårdsvej 64
5700 Svendborg

Telefon: 61709307

Mail: egense.husflid@gmail.com

CVR: 15437073

Medlem af Fora