Løbbinding

Lukket løbbinding
Løbbinding er et gammelt håndværk som har været benyttet over hele kloden, primært til at fremstille beholdere til fødevarer.
Med nye materialer og mønstre inspireret fra hele verden, kan man i denne gamle teknik lave skåle/fade/krukker som passer ind i en moderne bolig. På dette kursus skal du lærer teknikken rigtig godt at kende. Vi starter på en skål/fad/krukke. Eller hvad med et etui til dine strikkepinde?
Du vil lære at begynde, der vil blive vist og grundigt gennemgået forskellige sting, mønstre samt forskellige muligheder for afslutninger. Vi vil lære af hinanden og der vil blive vist en masse eksempler til inspiration for jeres videre arbejde med løbbinding.
Du får udleveret en vejledning som du kan tage med hjem + start materialer samlet pris 45,-

Materiale pris ca. 150-200,-. Underviser  medbringer alle materialer som kan købes i små portioner. Medbring: saks og målebånd. Du må gerne medbringe dit eget garn.

Vibe, som er underviser på dette hold, er uddannet dameskrædder og håndarbejdslærer med vævning og tekstile billeder. Hun har derudover taget en del kurser og efteruddannelse. Vibe har i de sidste 10 år arbejdet med løbbinding og holdt flere kurser rundt omkring.

De sidste 15 år, har hun haft Spindelvæven i Nyborg, hvor hun sælger garn og udstyr til vævning og andre tekstile håndarbejder, herunder alt til løbbinding. Se evt. mere på hendes hjemmeside Spindelvaeven.dk.

Der er gratis kaffe og te, men fortæring skal du selv medbringe.

KONTAKT


Kreativt Håndværk - Egense Husflid
Juulgårdsvej 64
5700 Svendborg

Telefon: 61709307

Mail: egense.husflid@gmail.com

CVR: 15437073


Medlem af Fora
;