Skyggestrik

Elsebeth Giessing er underviser på dette hold. Elsebeth har strikket i rigtigt mange år – hendes sjaler er fantastiske. Elsebeth vil indføre jer i teknikken.

Skyggestrik strikkes i to farver garn, et lyst og et mørkere. Skyggestrikningens mønster består af striber, der danner skygger efter hvilken vinkel, man ser arbejdet fra og når arbejdet bevæges. Mønsteret fremkommer ved at skifte mellem ret- og vrangmasker. Der strikkes altid kun med en farve ad gangen, to pinde med den lyse farve garn og dernæst to pinde med den mørkere farve. På retsiden strikkes altid kun ret mens man på vrangsiden strikker mønster ved at skifte mellem ret og vrangmasker, derved fremkommer der striber, hvor hver anden stribe er højere end de andre og på den måde skygger for den underliggende farve.

Et billede, der indeholder tekst

Automatisk genereret beskrivelseVi har i Danmark en meget dygtig og kendt strikkedesigner nemlig Vivian Høxbro, som har designet mange strikkemodeller i skyggestrik, som hun har udgivet i flere af sine bøger. Du kan se forsiden af en af hendes bøger om skyggestrik her:

Loading

  Du har {{cart.length}} hold i kurven

Reservation udløber om {{timeoutString}}

Kursusnummer
2220

Tilmeldingsfrist
09.03.2022

Dato og tid
Fre 18.03.2022 18:00-22:00

Undervisningssted
Kreativt Håndværk
Skolebakken 8, Ollerup
5762 Vester Skerninge

Pris

200,- Almen

Del på Facebook

KONTAKT


Kreativt Håndværk - Egense Husflid
Skolebakken 8, Ollerup
5762 Vester Skerninge

Telefon: 61709307

Mail: kreativt.haandvaerk@sydfyn.husflid.dk

CVR: 15437073


Medlem af Fora